• Nederlands
  • Deutsch

Leer de tenor tuba spelen in Limburg

Tenor tuba, tuba of euphonium zijn verschillende namen voor hetzelfde instrument. Het hangt er vanaf in welke omgeving u zich bevind hoe men het instrument noemt.


Wanneer u tenor tuba wilt leren spelen bent u op de juist plek bij Ton Janssen. Ton heeft een ruime ervaring en heeft reeds vele goede euphonium spelers opgeleid. Er volgen eveneens veel gevorderde spelers lessen bij Ton.


Ton studeerde in 1992 euphonium af aan het conservatorium van Maastricht nadat hij zijn in 1986 zijn trombone studie had afgesloten. Hij studeerde bij J. Banens, docent aan het conservatorium te Amsterdam en Maastricht.

 

Leservaring bouwde Ton op in een eigen lespraktijk. Vanaf 1990 was hij eveneens verbonden aan Kumulus, muziekschool Maastricht. Hier geeft hij groot koper, dit wil zeggen dat hij les geeft aan Trombonisten, Tenor Tuba/Euphoniumspelers en Bassisten.

 

Wanneer u in het rayon Maastricht woont is het de moeite waard om te bekijken of het voor u interessant is om via de muziekschool les te nemen. Mensen buiten het rayon Maastricht kunnen beter privé lessen volgen bij Ton. Ton heeft in Elsloo, gemeente Stein een eigen leslokaal waar u de lessen kunt volgen.

 

Voor de muziekschool is het belangrijk dat u in het rayon Maastricht woont. Maastricht, Meerssen, Valkenburg, Eijsden, Vaals en de bijbehorende gemeenten behoren tot dit gebied.

 

Ton zelf geeft les in Elsloo, gemeente Stein. Stein is gelegen in Zuid Limburg, gelegen in de hoek Sittard, Heerlen, Maastricht vlakbij Geleen en Beek.

 

Voor zowel beginners, gevorderden en ver gevorderden heeft Ton een pakket van mogelijkheden. Lessen zijn altijd op afspraak en lestijd en lesfrequentie gaat in overleg.

 

Er bestaat een mogelijkheid om Ton te boeken voor Workshops. U kunt zelf aangeven welke onderwerpen u graag behandeld wilt hebben. U kunt het initiatief voor een wokshop ook bij Ton neerleggen. Een derde mogelijkheid is om de inhoud in onderling overleg te bespreken.


Voor meer informatie kunt u terecht op info@tonjanssen.com of op zijn website www.tonjanssen.com